Start vandaag nog!

 
 

Je hebt de eerste stap al gezet 👊 


Waarom door mij gecoacht worden?

Het helpen van mensen zit in mijn DNA, ik houd van contact en diepgang. Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie heb ik een deep dive gekregen in het coachingsvak. Een bijzondere en pure ervaring, waar ik nog elke dag kracht uitput. Ik gun een ander rust, balans en vrijheid. Ik geloof dat coaching daar een positieve bijdrage aan kan leveren. Ik kan onrust wegnemen bij starters en young professionals. 

Ook kan ik ADD'ers goed begeleiden. Ik kan levelen, want vanaf mijn zesde levensjaar heb ik ook de diagnose ADD in the pocket. Desondanks HBO en post HBO opleidingen afgerond. Ik heb mijn draai gevonden door structuur, rust en meditatie. Heb je behoefte aan structuur, rust en balans? Neem dan contact op. ADD is een gave, dus maak er gebruik van!


Klik hier voor een vrijblijvende afspraak


Waar geloven wij in? 

Wij geloven in blijvende persoonlijke groei door regelmatige aandacht. Samen ontdekken op wat voor een manier je kunt groeien is pas de eerste stap; daarna begint het echte werk.Tijdens ons programma ga je aandacht geven aan dingen die belangrijk voor je zijn via rationeel emotieve therapie (RET).

RET is een gedragstherapie waarbij verstand en gevoel met elkaar worden vergeleken, en rationele en irrationele gedachten worden afgewogen (Albert Ellis, 2007). Hieronder een eenvoudig voorbeeld van hoe dat werkt:                    Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak


 
E-mailen
Instagram