Marketing | Coaching
 

Je hebt de eerste stap al gezet 👊 


Wat doen we precies? 

Wij geloven in blijvende persoonlijke groei door regelmatige aandacht. Samen ontdekken op wat voor een manier je kunt groeien is pas de eerste stap; daarna begint het echte werk. Als je elke week reflecteert op je doelen, wensen en behoeften dan gaat er wat veranderen.Tijdens ons programma ga je aandacht geven aan dingen die echt belangrijk voor je zijn via rationeel emotieve therapie (RET). RET is een gedragstherapie waarbij verstand en gevoel met elkaar worden vergeleken, en rationele en irrationele gedachten worden afgewogen (Albert Ellis, 2007). Hieronder een eenvoudig voorbeeld van hoe dat werkt:
Coaching in bedrijven 

Ook wel in-company coaching genoemd, is bedoeld om een organisatie goed geolied te houden. Negativiteit, ongelukkigheid en vervreemding kan een hele organisatie besmetten. Met een in-company coach / toegepast psycholoog verzeker je de organisatie dat er ruimte en safe-space is voor problemen. Wat levert het op? Minder verloop, positievere werkomgeving (met alle gevolgen van dien), tevredenheid en respect onder werknemers, hogere productiviteit, meer commitment en respect tussen werkgever en werknemer. 


Één op één coaching 

Coaching kent ontelbare vormen. De huidige maatschappij barst van de (soms ongeschoolde) coaches. Het is een vrije term, maar bij Just Call Me Up ben je verzekerd van een professionele aanpak. Bachelor of Science in Toegepaste Psychologie met een specialisatie in training en coaching is wat je hier krijgt. Onze visie? Tot de kern komen. Met vriendelijkheid, openheid en zonder eigen-overtuiging het gesprek leiden. Het gaat hierbij om jou. We werken oplossingsgericht en vanuit de basis met het RET principe. Het bewust worden van eigen gedachten met passende handouts en schrijfopdrachten. Je zult nooit met lege handen naar huis gaan. 


⏩ Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. 
E-mailen
Instagram