Marketing | Coaching
 

Direct starten? ✔

2020 was het jaar dat alles online moést gebeuren. In 2022 is dat niet anders. Zorg dus dat je goed zichtbaar en vindbaar blijft. Grote marketing bureau kosten vaak tienduizenden euro's. Just Call Me Up is gefocust op organische groei, wat het kostenplaatje aantrekkelijk maakt. 


Aantrekkelijk maken op Google..?

Google is altijd op zoek naar wat een gebruiker wil, en probeert dat zo snel mogelijk te beantwoorden. Het is dus belangrijk dat jij als ondernemer, met een website en een bepaald product, relevant blijft voor Google. Zo kun je bijvoorbeeld het 25e pizza-restaurant zijn in Noordwijk. Maar kom je nogsteeds hoger te staan, simpelweg omdat jij jouw teksten en afbeeldingen het meest relevant hebt gemaakt voor de Duitse toerist die waarschijnlijk zoekt op 'pizza essen noordwijk'. In de onderstaande tabel zie je dat Google de kroon spant met het grootste aandeel zoekopdrachten ter wereld. Daar moet je dus tussen zien te komen! Een mooi voorbeeld is onze blogs. Die zijn ondertussen meer dan 60 duizend keer bekeken.


Bron: Jumpshot-webinar “Google Uncensored: How Hidden Trends in Queries, Clicks & Consumer Behavior Are Redefining Search” via Frankwatching.com | Trend en Veranderingen binnen SEO.

Dit is hoe wij denken wij Just Call Me Up. Logisch, feitelijk en daarop reageren. Houd er rekening mee dat je website, of social media, stevig kan worden aangepakt. Daar kan nog wel eens wat weerstand bij komen kijken, het is tenslotte wel je 'kindje'! 

Het is allemaal tamelijk 'fluïde' bij ons. We kijken echt vanuit jouw behoefte naar welke marketing strategie het best toepasbaar is. 

Even op een logisch rijtje:  dit kunnen wij allemaal, op marketing gebied, voor je betekenen:

  • Vergroten van bekendheid social media (Instagram, Facebook, LinkedIn)
  • Verbeteren van langdurige marketing strategie (campagnes, doelstellingen, metingen
  • Het vergroten van vindbaarheid op Google (SEO, structuur, foto´s, meta)
  • Het ontwerpen van content voor social media en websites.
  • Het aanleveren van creatieve ideeën gericht op sociale verbindingNeem contact op voor alle informatie en tarieven


 

 
E-mailen
Instagram