Marketing | Coaching
 Hey! Leuk dat je er bent!😁


Mijn naam is Nadine, ja die ene op die foto hierboven🧐, de oprichter van Just Call Me Up. Met passie voor creativiteit en psychologie is Just Call Me Up drie jaar geleden ontstaan. Als kind maakte ik, Nadine, al striptekeningen, korte videos en sketches. Nu, zo'n 20 jaar later is het mijn beroep geworden. Het helpen van (lokale) ondernemers met het krijgen van online zichtbaarheid op social media, Google en via hun eigen website. Op een leuke, organische en creatieve manier 🙂🚀 Dat is Just Call Me Up. We bieden tools, zoals het bijhouden van social media en content, maar ook marketing-trainingen voor ondernemers. We nemen jouw wensen en zorgen er samen voor dat jouw onderneming uitstraalt wat het moet uitstralen. Meer over online zichtbaarheid. 


Coachen

Het helpen van mensen zit in mijn DNA, dus vanzelfsprekend wilde ik meer persoonlijk contact inbouwen in mijn leven. Vandaar dat Just Call Me Up ook een andere kant heeft: coaching 🙌Vanwege jarenlange diepgang in Toegepaste Psychologie (Bsc) bieden wij professionele coaching voor twee doelgroepen. We bieden coaching aan bedrijven (zoals een in-house Toegepast Psycholoog) of één-op-één (zoals young professionals). Meer over coaching.


Mocht je nu denken: Wauw! Ik wil meteen meer weten, en geen poespas. Plan dan direct een vrijblijvende kennismakingsafspraak of vraag om een vrijblijvende offerte

 

 

 
E-mailen
Instagram